top of page
  • Poza scriitoruluiSabina Gealatu

Supliment de weekend: De ce să citești Omnivor

Nu știu tu cum ești, dar eu sunt abonată la Omnivor și ca să nu îți explic eu ce e, uite aici: „Omnivor s-a născut în 2013 din credința că e important, mai ales în vremurile în care trăim, să vorbim despre ce și cum mâncăm, despre tendințele și fenomenele care se împletesc în jurul gastronomiei, fie că e atenția pentru hrana sănătoasă, întoarcerea la tradițional, sustenabilitate, food blogging, transformarea unei pasiuni în business sau democratizarea gătitului.”


Acum Omnivor are forma unui newsletter bi-lunar, care apare joia, și este co colaborare educativo-superbo-inspirațională între Cătălina Penciu și Nicoleta Rădăcină, cu susținerea DoR și Carrefour România (bv pentru cel mai subtil branding de când mă știu eu pe lumea asta).


Ce poți să citești în #Omnivor:

  • Miere falsă, pachete pentru școală, carne congelată și „aici sau la pachet”

  • Top de pateuri, alternative vegetariene și de unde vine cuvântului pateu

  • Tatuaje cu mâncare și mâncare tatuată

Ce mi se pare mie cel mai mișto la #Omnivor

Scena gastronomică din România se dezvoltă și se schimbă și mâncarea începe să facă parte din cultură altfel decât se întâmpla până acum. Sunt multe direcții, multe paliere, multe influențe și, dacă te interesează subiectul cât de cât și vrei să navighezi prin ce se întâmplă, ai noroc că Omnivor le pune cap la cap. Și pe lângă asta mai e și foarte funny.


Da, deci cred că ar trebui să te abonezi.

bottom of page