Sabina Gealatu
Food in London: Ep.1 Introducere
17-22 octombrie am fost la Londra (mersi reduceri la Wizz în Septembrie) și am mâncat.
N-a fost prima dată când am ajuns prin colțul ăla de lume, așa că nu m-am simțit foarte presată să fac toate lucrurile clasic turistice. Le-am făcut dată trecută. Acum m-am concentrat mai tare pe mâncare și câteva chestii micuțe care mi-au scăpat prima dată. Și mai ales am mâncat.
Acum nici nu-mi trece prin cap să zic că am urmat acest traseu culinaro-turistic de neratat sau că toate experiențele mele merită replicate. Iar cu acest disclaimer, mai jos lista de localuri și mâncăruri pe care le-am bifat.
Ziua 1 - Borough Market
Brood: Box 4
Bread Ahead: gogoși cu vanilie, ciocolată, caramel cu honeycomb sărat și alune caramelizate cu migdale
Ziua 2
Battersea Pie Station - Covent Garden: Pork and stout pie w/ gravy
Bread Ahead: rulouri cu scorțișoară și bread pudding
Ziua 3
Camden Tradition Fish and Chips - Camden Market: pește și cartofi prăjiți
The Tea Terrace Restaurant & Tea Room: scones cu mere și scorțișoară, gem de căpșuni și Cornish clotted cream
Ziua 4 - Back in Borough
The Ginger Pig: traditional pork sausage și scotch egg
Bread Ahead: gogoși cu ciocolată și caramel sărat, rulouri cu scorțișoară și brownies.
Am multe opinii despre toate chestiile astea, așa că următoarele 4 săptămâni nu mai vorbesc despre altceva.
Revin cu poze și detalii.