Sabina Gealatu
De sezon - ep. 4: Aprilie
E prima miercuri din lună, e De sezon - o serie lunară despre fructele și legumele (predominant) românești pe care poți să le găsești în mod natural în piață și alte magazine. Ca și alte dăți, pe lângă lista de produse, linkuiesc și niște rețete, ca să ai o idee și despre ce poți să faci cu toate chestiile astea.
Lucrurile continuă să e miște fain, mai ales pe parte de frunze, deci, mergem înainte pe treburi mai fresh, mai verzi, mai light, mai cum vrei tu.


Aici găsești un Excel unde o să pun lista din fiecare lună, în caz c-oi mai avea nevoie de ele vreodată.
Ș-acum să trecem la rețete:
Hummusul ăsta cu leurdă pe care-l face Chez Doinush
Sau un mic dejun cu ciuperci și ouă cum fac eu. Sau un pateu de ciuperci. Tot cum fac eu
Uite niște chipsuri de urzici de la Prăjiturela
Și salata asta pe bază de morcovi pe care-o face Taste Bazaar


Și astea sunt așa, câteva variante care mi-au trecut repede prin cap, nici n-am intrat în toate plăcintele și salatele pe care poți să le prestezi cu toate frunzele și aromaticele care apar luna asta.
Resurse:
Și cam atât, pe moment.
Ne vedem în mai.