top of page
  • Poza scriitoruluiSabina Gealatu

1 an

Nu știu exact când și cum, dar azi se face un an de când Gealatu.ro a devenit o chestie pe internet. Mă rog, tehnic vorbind e nițel mai bătrân, da' calculăm și noi doar de când s-a anunțat, okay?


În anul ăsta am scris 51 de materiale, și cu ăsta de fac 52. În medie, am reușit să scot un articol pe săptămână. În practică, au fost și altfel de săptămâni.


Am scris 24 de articole cu rețete. Nu zic 24 de rețete, că uneori am mai flexat aiurea și-am băgat mai multe într-un singur loc.


Am scris despre 4 restaurante și am făcut o listă cu multe pe care am vrut și am reușit să le încerc. Mai de curând am compilat și-un ghid pe Instagram fix în același spirit.


Am scris 3 suplimente de weekend - nu mă așteptam să fie mult mai multe, mă știu și-s greu de urnit uneori.


Am scris 2 materiale păreristice (și cu ăsta, 3): o explicație pentru chiar blogul de față și un rant față de rețete. Aia e, sunt și eu om, îmi mai scapă.


Am avut norocul incredibil să fac 8 interviuri cu 8 oameni pe care-i admir teribil. Vă mulțumesc atât de tare că v-ați făcut timp pentru asta, nici nu vă imaginați!


Am scris 13 articole cu și despre resurse, că e prea plin internetul de lucruri minunate ca să nu vorbim mai mult despre asta.


Am documentat în fix 6 articole care a fost povestea mea de carantină cu maiaua. Am început să-mi mai cresc una săptămâna trecută, da' asta nu cred că vede lumina internetului prea curând.


Mă rog, sunt o nostalgică și ador retrospectivele, chiar dacă mă supără ideea că toate trebuie să se-ntâmple mai mult sau mai puțin în aceeași perioadă.


Da' mă opresc aici, că nu vreau să scriu eseuri.

Să fie și la anu' cum a fost anu' ăsta și promit că nu mai comentez.

bottom of page