Caută


Sabina Gealatu
- 14 oct. 2020
- 2 min
Ouă marinate și ce să faci cu ele
Dragostea mea pentru ouă rivalizează cu dragostea mea pentru ketchup, numai că-i mai sănătoasă și chiar îi dau curs constant. Și când zic constant, asta înseamnă o-dată-la-două-zile-constant. Asta a dus la multe și diverse modalități de-a consuma ouă, de la cele mai clasice, gen ouă fierte și până la chestii pentru mine mai noi, gen ouă marinate, de la Paninaro inspirate. Și pentru că de fiert ți-am mai povestit, hai să-ți povestesc și de marinat. Pentru 3 poții, ai nevoie de

Sabina Gealatu
- 13 mai 2020
- 5 min
La Taclale cu Brîndușa Bîrsan
Brîndușa e printre primii oameni din bula de food a Internetului pe care i-am descoperit și mi-a fost destul de clar, de la început, că face chestiile altfel. Între timp, am avut ocazia să o văd vorbind și la conferințe, iar asta mi-a confirmat toate bănuielile: she is not your regular food blogger. Iar pentru că mie îmi place foarte mult de Brîndușa, am rugat-o să-mi lămurească niște curiozități. Nu vreau să-i zic interviu, da' e ceva p-acolo.
Please, enjoy!
Sabina: Cum a

Sabina Gealatu
- 1 apr. 2020
- 4 min
Jurnal de maia - ep. 1
Nu știu dacă-i important, da' mă tot uit să fac maia de o vreme. E deja a 3-a încercare, da' tura asta am pornit cu speranță, că m-am pregătit mai bine ca alte dăți. Și exact despre asta-ți scriu azi. Maia Dacă te întrebi ce e maiaua, uite ce scrien-n Libertatea: „Maiaua este agentul de fermentare și dospire care se folosește în aluaturile cu făină pentru pâine, cozonac, biscuiți, etc. Maiaua pentru pâine nu este dulce, precum maiaua clasică pentru cozonac, ci este puțin acri